Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Uithuizen - Energy Village Hotel
Foto: © Joop Tap Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Uithuizen - Energy Village Hotel Vergroot deze foto

Het Energy Village Hotel aan de Dingeweg is een tijdelijk hotelcomplex dat speciaal is ontwikkeld om personeel van hoofdaannemers, onderaannemers en andere (sub)contractors van bouw- en onderhoudsprojecten in de Eemshaven onder te brengen. Het hotel is voorzien van een café-restaurant, de gasten kunnen gebruik maken van een recreatieruimte, en er is een 'zelf kook ruimte', een keuken waar de gasten hun eigen eten kunnen bereiden.
In 2014 werden ook ruim honderd asielzoekers tijdelijk gehuisvest in het hotel, omdat het centrum in Ter Apel geen plaats mee voor ze had.
Geplaatst op 5-9-2014    Gemaakt op 3-9-2014


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 
  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Uithuizen.Uithuizen - Oude Dijk boerderijUithuizen - MaarlandhoeveUithuizen - Molen De Liefde en sarrieshutUithuizen - Blink met Kedellapper beeldUithuizen - Wadpalenalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Eemsmond.
Bovenhuizen boerderijDorpsgezichtBoerderij Lutje BoschTorenstraat monumentale huizenBaarhuisjeLandhuis HefswalKoninginnepoortVilla Vriesenstein©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden