Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Slochteren - Groote Polder-molen
Foto: © Rens van Stralen Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Slochteren - Groote Polder-molen Vergroot deze foto

De Groote Polder-molen (1783) aan de Groenedijk bemaalde vroeger de Grote Polder (460 ha). Het is een achtkante poldermolen (grondzeiler). Eigenaar is de Slochter Molenstichting. In 1915 werd de windbemaling aangevuld met een 'locomobiel' dat later werd vervangen door een Brons ruwoliemotor. In de periode 1974-1975 werd de molen gerestaureerd in het kader van het ruilverkavelingsplan Slochteren. De gebouwtjes die bij de molen staan zijn in 2009 gerestaureerd.
Geplaatst op 27-6-2004    Gemaakt op 26-6-2004


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 
  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Slochteren.Slochteren - Fraeylemaborg Schathuis restaurantSlochteren - Fraeylemaborg in de herfstSlochteren - Fraeylemaborg Schathuis restaurantSlochteren - Slochterbos glaskunstwerkSlochteren - Fraeylemaborg in de winteralle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Slochteren.
Natuurgebied TetjehornDannemeer natuurgebied 't RoegwoldFraeylemaborg Schathuis restaurantFraeylemaborg in de herfstFraeylemaborg Schathuis restaurantDannemeer natuurgebied 't RoegwoldRuitenweg aardappelakkerLaskwerderweg koolzaadvelden©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden