Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Uithuizen - Jacobikerk
Foto: © Joop Tap Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Uithuizen - Jacobikerk Vergroot deze foto

De Jacobikerk heeft een 13e eeuws schip en een 15e eeuws koor, en is in de loop der tijd van grote ramen en steunberen voorzien. De toren heeft een 12e-eeuwse tufstenen onderbouw tot op de hoogte van het kerkdak. Hij is rond 1680 verhoogd.
Geplaatst op 26-4-2010    Gemaakt op 25-4-2010


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 e.j.donkerbroek-kremer (emmeloord): mijn oom was jaren koster van deze kerk en woonde in het huis midden-rechts achter de bomen ben daar als kind vaak wezen logeren en mocht dan met mijn in de kerk en in de toren! was geweldig. ikzelf ben ook geboren in uithuizen aan de menkemaweg!
[11 juli 2012 14:16]J. Paping (Maassluis): Mooie foto van de Jacobikerk in Uithuizen. Links, t.o. het gemeentehuis staat de woning van de vroegere dokter Jansma. Nu 65 jaar gekeden, bij de bevrijding van het Hoogeland. Fietste de dokter voor de bevrijders uit Canada, zo snel mogelijk, vanuit zijn onderduikkadres naar zijn woning. T.o zijn praktijk werden de Duitse soldaten in een kar vast gezet. Naar wij toen hoorden ze letterlijk in hun broek hadden gedaan. Vonden wij vanzelf prachtig.
[26 april 2010 23:16]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Uithuizen.Uithuizen - Oude Dijk boerderijUithuizen - MaarlandhoeveUithuizen - Molen De Liefde en sarrieshutUithuizen - Blink met Kedellapper beeldUithuizen - Wadpalenalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Eemsmond.
Bovenhuizen boerderijDorpsgezichtBoerderij Lutje BoschTorenstraat monumentale huizenBaarhuisjeLandhuis HefswalKoninginnepoortVilla Vriesenstein©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden