Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Huizinge - Janskerk luchtfoto
Foto: Joop Tap Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Huizinge - Janskerk luchtfoto Vergroot deze foto

De romanogotische Janskerk uit de 13e eeuw is een hervormde kerk aan de westzijde van Huizinge op het hoogste punt van de dorpswierde. Aan de noord- en de noordwestzijde werd de wierde afgegraven. De robuuste kerk is midden op het omgrachte kerkhof gelegen. Ze werd gewijd aan Johannes de Doper. De kerk, een rijksmonument, wordt 'n der best bewaarde romanogotische kerken' genoemd.
Geplaatst op 1-7-2010    Gemaakt op 28-6-2010


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 
  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Huizinge.Huizinge - Ubbensweg dorpsgezichtHuizinge - TorenstraatHuizinge - Torenstraat huisHuizinge - FramaheerdHuizinge - Marialaanalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Loppersum.
Oosterwijtwerdermaar fietspadRegenbogen boven boerderijJuisterpad akkerrandFivelplasRechthuisMenthedaCrangeweer WesterwijtwerdermaarWesterwijtwerdermaar met Peertil2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden