Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Uithuizen - Luchtopname centrum
Foto: © Joop Tap Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Uithuizen - Luchtopname centrum Vergroot deze foto

Op deze luchtfoto van het centrum van Uithuizen zijn onder meer de Jacobikerk, Molen 'de Liefde' en de RK Kerk te zien.
Geplaatst op 5-7-2010    Gemaakt op 28-6-2010


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 Ina Hamming (Spijkenisse): Ja, wat John Blink zegt is waar, het blijft je dorp, maar wat is er veel veranderd, je herkent sommige dingen na lang kijken, en komt de herinnering weer boven hoe het vroeger was. Mijn ouderlijk huis in de Oosterstraat is nu de Jumbo, jammer maar het zij zo. Rond de Blink en het eind van de Boterdiep is ook het meeste veranderd, sommige dingen ten goede, en mooi maar soms....., maar ja dat is overal zo, dus koesteren we het verleden.
[5 december 2010 12:23]John Blink (Alkmaar): Mooie foto. Blijft toch altijd mijn dorp!
[4 december 2010 21:57]e.j.donkerbroek-kremer (emmeloord): in dit dorp ben ik geboren. mijn oom jacob kremer was vroeger koster van de ned. herv. kerk van uithuizen en ze woonden in het huis bij de kerk waar ik in mijn jonge jaren dikwijls was! heb fijne herinneringen aan deze foto`s van U!
[12 september 2010 13:20]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Uithuizen.Uithuizen - Oude Dijk boerderijUithuizen - MaarlandhoeveUithuizen - Molen De Liefde en sarrieshutUithuizen - Blink met Kedellapper beeldUithuizen - Wadpalenalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Eemsmond.
Bovenhuizen boerderijDorpsgezichtBoerderij Lutje BoschTorenstraat monumentale huizenBaarhuisjeLandhuis HefswalKoninginnepoortVilla Vriesenstein©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden