Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Hoogezand - Hoofdstraat
Foto: © Rens van Stralen Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Hoogezand - Hoofdstraat Vergroot deze foto

Hoogezand en Sappemeer liggen tegen elkaar aan. Op de grens van beide plaatsen gaat de Noorderstraat van Sappemeer over in de Hoofdstraat van Hoogezand.
Geplaatst op 1-6-2004


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 Greetje Broek-Prins (IJmuiden): Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Sappemeer. Mijn school was o.a. Pr.Margrietschool. Mijn gymvereniging was W.I.K. In Struve menig feest mee gemaakt! Vele mooie herinneringen liggen in Sappemeer. Als ik weer in Sappemeer van nu kom, dan schrik ik. In Sappemeer is vrijwel alles gesloopt wat eens mooi was! Nee, mijn Sappemeer van vroeger is verdwenen!! Jammer!!
[26 juli 2009 22:38]Mahsen.a.m (Noord irak): Als na die leuk fotos kijk huil ik echt ik heb 7jr in HS gewoond op dit moment ben ik in irak moest terug gestuurd worden.doei
[15 november 2007 23:16]An Zijlvaart (Emmen): Wat kan het allemaal veranderen. Ben hier vroeger dagelijks langs gefietst van huis naar school. Ik kwam laatst weer over de Noorderstraat en de Hoofdstraat, maar ik ken het na 15 jaar bijna niet terug. Veel nieuwbouw, veel winkels zijn verdwenen......... Nee, het doet me niets meer.
[23 november 2006 00:02]Joke van der Sluijs-Keizer (Maarn): Mijn moeder is in Sappemeer geboren en ik heb er nog een oom en een paar nichtjes en een neef wonen, vooral het Hoogholtje doet me weer aan vroeger denken als ik naar mijn grootvader ging. Die woonde in de Wilhelminastraat in Sappemeer. Mijn oom woont in een verzorgingshuis in Hoogezand, hij is 92 jaar.
[30 september 2005 19:16]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Hoogezand.Hoogezand - Begraafplaats De Stille HofHoogezand - Hervormde begraafplaats klokkentorenHoogezand - Oosterpark vijver in de lenteHoogezand - Hoofdstraat herenhuis en koetshuisHoogezand - Ter Laanstraatalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.
Woldweg en Natuurgebied LeinwijkBegraafplaats De Stille HofFoxholstermeerWinschoterdiepAletta Jacobs Rijks HBSWinschoterdiep met scheepswervenHervormde begraafplaats klokkentorenScheepswerf Bodewes tewaterlating©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden