Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Slochteren - Natuurgebied de Baggerputten
Foto: © Rens van Stralen Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Slochteren - Natuurgebied de Baggerputten Vergroot deze foto

In de 17e eeuw werd in dit gebied veen afgegraven voor het maken van turf. Hierbij ontstonden baggerputten (ook wel petgaten genoemd). Het is nu een beschermd natuurgebied.
Geplaatst op 21-4-2004


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 Dineke Westman (Hoogezand): Een schitterend natuurgebied. Ik heb er gisteren een grote schildpad gezien en gefotografeerd. En dat terwijl schildpadden toch best wel zeldzaam zijn in ons land.
[4 september 2014 11:06]Marco Westerborg (Hoogezand): Wij hebben zaterdag 3-8-2013 tijdens het hond uitlaten een slang gezien in de baggerputten. Deze slang haalde bij het water uit naar onze hond. Het ging om een donkergroene slang met om de paar centimeter een lichtere (groen of gele) streep. De slang was ongeveer 60cm lang. Heeft iemand deze slang eerder gezien? Wat voor soort zal het zijn en komt deze slang meer voor in dat gebied of zal het een slang zijn die door iemand is uitgezet?
[4 augustus 2013 17:12]mina ossel spijker ('t Zandt): ik ging hier altijd zwarte bramen plukken met mijn vriendin en voor de baggerputten stond een kas van trio bedrijven daar mochten wij altijd de mensen helpen met bloemen een heerlijke tijd altijd gehad in slochteren
[12 februari 2008 11:06]w tuinema (veendam): de baggerputten was vroeger in mijn kinderjaren s winters een ijsbaan en s zomers werd er door ons krijgertje gespeeld ik heb dus goede herinneringen aan de baggerputten
[29 september 2007 21:26]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Slochteren.Slochteren - Fraeylemaborg Schathuis restaurantSlochteren - Fraeylemaborg in de herfstSlochteren - Fraeylemaborg Schathuis restaurantSlochteren - Slochterbos glaskunstwerkSlochteren - Fraeylemaborg in de winteralle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Slochteren.
Natuurgebied TetjehornDannemeer natuurgebied 't RoegwoldFraeylemaborg Schathuis restaurantFraeylemaborg in de herfstFraeylemaborg Schathuis restaurantDannemeer natuurgebied 't RoegwoldRuitenweg aardappelakkerLaskwerderweg koolzaadvelden©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden