Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Wittewierum - Kerkhof
Foto: © Henk Binnendijk Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Wittewierum - Kerkhof Vergroot deze foto

Wittewierum is een dorp met een rijke historie. Ooit stond hier het monnikenklooster Bloemhof van de Premonstratenzer orde. Dit mannenklooster werd in 1213 gesticht. In 1566, tijdens de 80-jarige oorlog, ging het in vlammen op. Pas veel later is op deze plek een kerk gebouwd, maar in 1863 werd deze ook weer gesloopt. De huidige kerk stamt uit ongeveer 1900. Kerk en kerkhof zijn in 2002 gerestaureerd. Alles is nu in bezit van de Stichting Oude Groninger Kerken.
Geplaatst op 3-2-2004    Gemaakt op 3-8-2003


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Ten Boer.
Kerkhof knekelkunstwerkStadsweg en Innersdijk bij avondKoopmanspleinHendrik Ridderplein en molen GermaniaSmederijKloosterkerkKerkstraat boerderijGereformeerde kerk en pastorie©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden