Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Garnwerd - Sint-Ludgerkerk en boerderij
Foto: © Henk Landkroon Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Garnwerd - Sint-Ludgerkerk en boerderij Vergroot deze foto

De N.H. Sint-Ludgerkerk in Garnwerd is oorspronkelijk een romanogotische kerk, Het koor is het oudste deel van de kerk, het is gebouwd aan het begin van de 13e eeuw. Het schip werd werd aan het einde van de 14e eeuw gebouwd. De oude toren van de kerk stortte in 1738 grotendeels in. In 1751 werden de toren en de westmuur herbouwd. De kerk is een rijksmonument.
Geplaatst op 4-3-2009    Gemaakt op 2-3-2009


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 H Landkroon (Groningen): Ben blij, jullie er blij mee gemaakt te hebben!! Groeten
[28 maart 2009 10:03]Arie van Hoorn. (vlaardingen): Mijn vrouw en ik hebben hier gewandeld.Wij zijn verrast met deze fraaie foto,prachtig Henk.leuke herindering aan ons Pieterpad.
[28 maart 2009 08:46]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Garnwerd.Garnwerd - Klein GarnwerdGarnwerd - Sint-LudgerkerkGarnwerd - SchotbalkhuisjeGarnwerd - Sint-LudgerkerkGarnwerd - Garnwerd aan Zee jachthavenalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Winsum.
Waarmanshuis achterzijdeWierumerschouwsterwegReitdiep met AquariusMentaweg molen JoeswertDe Brake WinsumerdiepKerkHarssensboschReitdiepdal©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden