Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Muntendam - Voormalig gemeentehuis
Foto: © Jaap Elevelt Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Muntendam - Voormalig gemeentehuis Vergroot deze foto

Het vroegere gemeentehuis van de gemeente Muntendam. Bij een gemeentelijke herindeling is Muntendam opgegaan in de gemeente Menterwolde. Het gebouw staat aan de Kerkstraat en is gebouwd in 1918.
Geplaatst op 1-11-2009    Gemaakt op 18-10-2009


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 Willem Snijders (Hoogeveen): Ik heb als kleine jongen voor het oude gemeentehuis vaak gespeeld met Jampie Veldhuis(woonde destijds in het huis links). Rechts had Eekhof vroeger een winkel en daarnaast heb ik gewoond(tot ca,1961). Een mooie tijd gehad samen met de jongens die in de buurt woonden,zoals Matheus Piebes, Jacob Vasse, Elzo Alting,Bram de Vries(naar Australië vertrokken),Hidde Boerema,Geert Kuntkes(naar Australië vertrokken). Een prachtig gebouw met de trapgeveltjes.
[10 december 2010 20:29]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Muntendam.Muntendam - Karsbadde-HoeveMuntendam - Tussen de Venen - Henk FaberpadMuntendam - Boerderij Janna JellinaMuntendam - N.H. kerk en klokMuntendam - Tussenklappen boerderijalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Menterwolde.
Muntendammerdiep klapbrugNoordsuythoeveHeiligelaan - Het KoetshuisStation museumKarsbadde-HoeveStation met gedenktekensBuitengebiedDrostenlaan huis©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden