Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


Kies hieronder een plaats in deze gemeente.Boerakker
De Wilp
Jonkersvaart
Lucaswolde
Marum
Niebert
Noordwijk
Nuis
Willemstad
  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Boerakker - De Klimboom
Foto: © Bert Hofman Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Boerakker - De Klimboom Vergroot deze foto

Het schoolgebouw staat aan de Hoofdweg in Boerakker. De school vierde in 2009 het honderdjarig bestaan. Toen was het nog de christelijke basisschool "’t Fundament", een naam die in 1983 was gekozen, toen de kleuterschool en de lagere school samen verder gingen als basisschool. In 2012 ging 't Fundament op in samenwerkingsschool 'De Klimboom', samen met openbare basisschool 'De Til'. Door terugloop van het aantal kinderen in en rond Boerakker zagen de besturen van Penta Primair (christelijk onderwijs) en Westerwijs (openbaar onderwijs) dat een fusie onvermijdelijk was. Het aantal scholieren op ’t Fundament was gedaald tot 60, op De Til tot 30.
Het gebouw dateert deels uit 1951 en deels uit 1983.
Geplaatst op 20-11-2010    Gemaakt op 27-10-2010


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 


  Reacties op deze foto

 Cynthia van Putten (Lucaswolde (gemeente Marum)): Ondertussen (september 2012) is het Fundament samen gegaan met de Til. De samenwerkingsschool draagt nu de naam: De Klimboom.
[8 november 2012 20:10]

  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Boerakker.Boerakker - Wolddiep fietspont BakkeromBoerakker - Gereformeerde kerkBoerakker - Gereformeerde kerk entreeBoerakker - Gereformeerde kerkBoerakker - 't Kretalle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Marum.
Wolddiep fietspont BakkeromOude Riet vogelkijkhut NuismerpadNieberter MolenIwema-SteenhuisNH Kerk en KerklaanWolddiep brugCoendersborg muziekkoepelToegangsweg©2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden