Groningen in Beeld
   Home | Foto's insturen | Copyright | Contact

Volg Groningen in Beeld op Twitter
RSS-feed van Groningen in Beeld  Alle plaatsen

 


  Alle gemeenten

 


  Direct naar een plaats

 


U kunt direct naar de foto's van een plaats gaan door hieronder een plaatsnaam te selecteren.  Zoeken in de foto's

 


U kunt naar een plaats zoeken door hieronder de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) in te voeren. Tegelijkertijd worden ook de tekst bij de foto's doorzocht.


Minimaal vier letters opgeven.

  Zoek een fotograaf

 


Vindt u de foto's van een van de fotografen opvallen, dan kunt u ook zoeken naar andere foto's van dezelfde fotograaf. Geef daarvoor de naam of een deel van de naam (minimaal vier letters) op.


Minimaal vier letters opgeven.

Holwierde - Stefanuskerk in de winter
Foto: Jan de Jonge Stuur een bericht naar de fotograaf van deze foto  
Holwierde - Stefanuskerk in de winter Vergroot deze foto

Op de voorgrond de Bierumermaar (of Bierumerheekt) en daar achter de Stefanuskerk.
De romano-gotische Stefanuskerk stamt uit het einde van de 11e eeuw. Oorspronkelijk stond naast deze kerk n van de drie 'Juffertorens' (de andere twee staan nog steeds in Schildwolde en Onstwedde). De Juffertoren van Holwierde was 60 tot 70 meter hoog, en fungeerde als baken voor de schepen op de Eems. Door de slechte toestand waarin de toren verkeerde, werd hij in 1855 gesloopt.
Geplaatst op 31-1-2013    Gemaakt op 26-1-2013


  Stuur bericht door    Permalink
    Reageren op deze foto via Facebook

 
  Groningen in Beeld: het project

 


De provincie Groningen heeft veel fraaie plekjes. RTV Noord brengt met deze fotocollectie van 10059 foto's de provincie tussen begin 2005 en eind 2015 in beeld voor iedereen die een gemeente, een stad, een dorp, een straat, een gebouw of een streek in onze provincie wil bekijken.
  Copyright

 


Alle foto's op de Groningen in Beeld-site zijn eigendom van -en vallen onder het copyright van- de vermelde fotografen. Hun rechten zijn beschermd conform de wettelijke bepalingen.

Het herpubliceren van deze foto's door derden is in geen enkel geval toegestaan, tenzij daarvoor door de fotograaf expliciet toestemming is verleend. Om praktische redenen is het voor RTV Noord niet mogelijk om te bemiddelen tussen derden en de fotografen.

Groningen in Beeld is een subsite van RTV Noord. De copyrightbepalingen van RTV Noord zijn daarmee ook van toepassing op deze subsite.

[Klik hier voor de copyrighttekst van RTVNoord.nl -->]
  Meer foto's

 


Hieronder staan meer foto's van Holwierde.Holwierde - Groote Heekt dauwHolwierde - Stefanuskerk dakruiterHolwierde - Nes - boerderij 'Groote Nes'Holwierde - DorpsentreeHolwierde - Korenakkeralle foto's
  Meest recent

 


Meest recent in de gemeente Delfzijl.
UrsuskerkBerkenbomenHaven in de mistHavenDamsterdiep woonbotenBoerderij NieuwenkloosterMaarhuizerweg boerderijGraanakker en modelboerderij2018 RTV Noord | Copyright en disclaimer | Regels voor het reageren | Algemene spel- en actievoorwaarden